Doorgaan naar content

Business consulting

Een nieuwe bedrijfsstrategie realiseren begint vaak door je huidige werking grondig onder de loep te nemen. Met een team van ervaren consultants in elk domein van business consulting, helpen we je om je operations te stroomlijnen en maximaal te automatiseren.

Analyseer en optimaliseer

Een nieuwe ambitie of doelstelling realiseren? Door bepaalde processen, informatiestromen en organisatiestructuren te optimaliseren, of door de juiste ondersteunende technologie in te zetten, kan je vaak al heel wat bereiken.

Of je nu groei wil realiseren, nieuwe businessmodellen introduceren, de klantentevredenheid verbeteren of een andere challenge aangaan: aan Prodigo heb je een partner tijdens de hele rit.

Onze expertise

Met expertise in elk domein van business consulting, bieden we een veelzijdig antwoord op de uitdagingen waar je bedrijf vandaag voor staat.

Business automation

Automatiseer terugkerende taken door business automation en zet je medewerkers efficiënter aan de slag. Vind de juiste softwareoplossing gebouwd in low-codeplatformen, op basis van standaard modelleertalen.

Business
innovation

Identificeer nieuwe businessopportuniteiten en zet innovatieve ideeën sneller om in de praktijk. Onze business consultants scheppen mee een structureel kader voor innovatie, om zo je bedrijf beter te onderscheiden in de markt.

Requirements management

Requirements management is onmisbaar voor het succes van elk (digitaal) businessproject. Samen definiëren we concrete businessnoden, in functie van de uitdagingen en context van je organisatie. 

Business process management 

Identificeer, evalueer en verbeter de processen in je organisatie binnen een robuuste governance. Wij helpen je om business process management te implementeren, zodat ook een continu en efficiënt beheer mogelijk wordt.

Stoom je organisatie
klaar voor de toekomst

Laat je gegevens achter en we contacteren je voor een gesprek over jouw uitdagingen en ambities.

Liever zelf bellen?
Contacteer Jean Blondeel
business development manager
+32 499 46 81 54

E-mail
info@prodigo.be