Doorgaan naar content

Let’s get in touch

Fan van ons verhaal? Wij luisteren graag naar het jouwe. Je mag ons bellen, mailen of het formulier invullen.

Bellen?
Contacteer Nico De Neef, managing partner, via +32 479 68 73 13

Mailen?
Dat mag naar info@prodigo.be

Prodigo
Veldkant 33A
2550 Kontich
BE 0564.761.912

Ontmoet onze partners

Prodigo bundelt de expertise van vier gelijkgestemde partners onder één dak. Zo hoef je niet op zoek naar verschillende business consultants en ben je zeker van een geïntegreerde aanpak.

B.Adapted

Navigeer in een context van continue verandering

B.Adapted neemt binnen Prodigo een prominente rol op als expert in bedrijfsstrategie, enterprise architectuur en portfoliomanagement. Met een zeer persoonlijke en multidimensionale aanpak begeleiden hun experten je organisatie doorheen grote en kleine veranderingen. Het resultaat zijn wendbare structuren en plannen, meteen toepasbaar om je strategie op een succesvolle manier tot uitvoering te brengen.

Bezoek website

Bespoke

Van uitdagingen naar concrete IT-oplossingen

Bespoke is een toonaangevend expert in solution-architectuur en Digital Twins for Organisations (DTO). Samen met ambitieuze ondernemingen gaan ze aan de slag om hun uitdagingen te vertalen naar de juiste IT-oplossingen, precies op maat van de doelstellingen. Ook jouw bedrijf helpen ze om een gewenste verandering op een doordachte en zeer wendbare manier te realiseren.

Bezoek website

Blue Goose

Automatiseer je bedrijfsregels- en processen

Business automation, ook wel bekend als analyse en automatisatie via Model Driven Engineering (MDE), dat is hun dada! Ze identificeren en configureren de geschikte low-codeplatformen voor organisaties die hun dossiers, bedrijfsregels en -processen willen optimaliseren en automatiseren. 100% businessgericht en productonafhankelijk, in samenwerking met technische partners.

Bezoek website

The Business Analysts

Vertaal je processen naar IT-functionaliteiten

The Business Analysts, kortweg TBA, biedt je bedrijf een frisse kijk op huidige of toekomstige processen. Je functionele noden brengen ze helder in kaart en vertalen ze naar concrete IT-oplossingen. Vlot goochelend met alle gangbare standaarden (BPMN, UML, Archimate, DMN, …) grossieren ze in hard skills. Tegelijk hebben ze het fingerspitzengefühl om partners perfect aan te voelen.

Bezoek website