Doorgaan naar content

Partner in verandering

Prodigo is een groep van vier ondernemingen met een complementaire expertise in Business, Strategy & IT. Samen of solo helpen we bedrijven met een open mindset om de toekomst van hun organisatie mee vorm te geven.

Verwacht een resultaatgericht leertraject, waarin we samen doelstellingen en ambities vertalen naar interne knowhow, toepasbare oplossingen en een succesvolle implementatie. Wij nemen daarbij de rol van partner op.

Waarom Prodigo?

Persoonlijk

Vertrouwen is de basis van een sterke connectie. Dat begint door goed te luisteren naar de mensen in je organisatie, om zo steeds dieper liggende oplossingen te vinden. Er is geen sprake van een klant-leverancierverhouding of consultancy-relatie maar wel een intens partnership. Op het eind van de rit maken we elkaars zinnen af.

Zonder taboes

Tijdens een end-to-end leertraject blijven geen losse eindjes liggen. De olifant in de kamer krijgt een naam. Taboes gaan overboord. Alle dimensies komen aan bod. Het enige wat voor ons telt zijn de businessdoelstellingen en de strategische ambities van jouw organisatie.

Geïntegreerd

Verandering komt nooit alleen. Net als in een Zwitsers horloge, hangt elk radertje van je onderneming aan elkaar. Daarom benaderen we uitdagingen en verandering vanuit vier dimensies: mensen, processen, IT en informatie. En dat kunnen we door de expertise van verschillende partners te bundelen en meteen de juiste experts aan tafel te schuiven.

Kennisgericht

Kennis is macht, kennis delen is kracht. Het enthousiasme van onze consultants is aanstekelijk te noemen. Als geen ander weten ze hun kennis en expertise met overtuiging en positiviteit aan de man of vrouw te brengen. We spreken jullie taal en geven ook graag inhouse opleidingen.

Onze partners

Prodigo bundelt de expertise van vier gelijkgestemde partners onder één dak. Zo hoef je niet op zoek naar verschillende business consultants en ben je zeker van een geïntegreerde aanpak.

B.Adapted

Navigeer in een context van continue verandering

B.Adapted neemt binnen Prodigo een prominente rol op als expert in bedrijfsstrategie, enterprise architectuur en portfoliomanagement. Met een zeer persoonlijke en multidimensionale aanpak begeleiden hun experten je organisatie doorheen grote en kleine veranderingen. Het resultaat zijn wendbare structuren en plannen, meteen toepasbaar om je strategie op een succesvolle manier tot uitvoering te brengen.

Bezoek website

Bespoke

Van uitdagingen naar concrete IT-oplossingen

Bespoke is een toonaangevend expert in solution-architectuur en Digital Twins for Organisations (DTO). Samen met ambitieuze ondernemingen gaan ze aan de slag om hun uitdagingen te vertalen naar de juiste IT-oplossingen, precies op maat van de doelstellingen. Ook jouw bedrijf helpen ze om een gewenste verandering op een doordachte en zeer wendbare manier te realiseren.

Bezoek website

Blue Goose

Automatiseer je bedrijfsregels- en processen

Business automation, ook wel bekend als analyse en automatisatie via Model Driven Engineering (MDE), dat is hun dada! Ze identificeren en configureren de geschikte low-codeplatformen voor organisaties die hun dossiers, bedrijfsregels en -processen willen optimaliseren en automatiseren. 100% businessgericht en productonafhankelijk, in samenwerking met technische partners.

Bezoek website

The Business Analysts

Vertaal je processen naar IT-functionaliteiten

The Business Analysts, kortweg TBA, biedt je bedrijf een frisse kijk op huidige of toekomstige processen. Je functionele noden brengen ze helder in kaart en vertalen ze naar concrete IT-oplossingen. Vlot goochelend met alle gangbare standaarden (BPMN, UML, Archimate, DMN, …) grossieren ze in hard skills. Tegelijk hebben ze het fingerspitzengefühl om partners perfect aan te voelen.

Bezoek website